mei 17, 2020

COVID-19 NIEUWS

Vanaf 1 juni 2020 zijn we weer begonnen met face-to-face behandelingen op onze locatie aan te bieden. Ons doel is om de behandelingen zoveel mogelijk en zo lang mogelijk op deze manier te geven. We zullen de adviezen van het RIVM blijven waarnemen. Daarom zullen onze behandelaren géén handen schudden en ten allen tijde 1,5 meter afstand houden. Voor kwetsbare patiënten is het echter raadzaam dat de behandeling voorlopig nog even op afstand blijft doorgaan. Als u tot de risicogroep behoort, adviseren wij u om dit tijdig door te geven aan onze receptie.

 

Wij stellen het dragen van een mondmasker verplicht voor iedereen. Ondanks de voortdurende lock-down die de overheid op 14 december 2020 heeft afgekondigd, zullen onze consulten in principe gewoon face-to-face blijven doorgaan (conform de richtlijnen van de NVvP), tenzij de patient aangeeft om liever telefonisch contact te hebben (of via beeldbellen). Onze polikliniek zal vanwege de feestdagen van 21 december 2020 tot en met 3 januari 2021 gesloten zijn.

Als u klachten heeft, zoals kortademigheid, koorts, hoesten, vermoeidheid, hoofdpijn of andere klachten die mogelijk op COVID-19 kunnen duiden, dient u dit zo snel mogelijk onze receptie kenbaar te maken. Uw afspraak zal dan omgezet worden in een telefonisch consult of via beeldbellen plaatsvinden, tenzij u hiertoe niet in staat bent wegens gezondheidsklachten. Het is van belang dat instructies van medewerkers van Sanctuary Kliniek worden opgevolgd.

We blijven de adviezen van het RIVM nauwlettend volgen en we rekenen op uw medewerking. We verzoeken u om alléén naar de afspraken te komen (kinderen tot 12 onder begeleiding van maximaal één ouder) en aanwijzingen van ons personeel te volgen. Als u na uw afspraak nog een vraag heeft voor onze receptie, kunt u beter hen op een later tijdstip bellen via ons algemeen nummer of een email sturen naar zorgadministratie@sanctuarykliniek.nl.