mei 17, 2020

COVID-19 NIEUWS

-UPDATE 5 december 2021

Gezien de huidige zorgwekkende ontwikkelingen, zijn zowel medewerkers als bezoekers verplicht om een mondkapje te dragen binnen de polikliniek. Face-to-face behandelingen blijven doorgaan, maar als u klachten heeft die mogelijk wijzen op Corona, verzoeken wij patienten om niet naar de polikliniek te komen en om met de zorgadministratie contact op te nemen om de afspraak om te zetten in een telefonisch consult.

-UPDATE 28 september 2021-

Ondanks de versoepelingen die de overheid heeft doorgevoerd, heeft het bestuur van Sanctuary Kliniek aangegeven toch nog voorzichtig te blijven. Medewerkers van Sanctuary Kliniek blijven daardoor hun mondmaskers dragen. Wij verzoeken bezoekers om ook een mondmasker te dragen. Verder schudden onze medewerkers geen handen en blijven we zo veel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren. Bij eventuele klachten die op Corona kunnen wijzen, verzoeken wij u dringend om niet naar de polikliniek te komen, maar contact op te nemen met onze zorgadministratie op 0172-601924, om te vragen of de afspraak telefonisch of via beeldbellen kan.

_______________________________________________________________________________________

Vanaf 1 juni 2020 zijn we weer begonnen met face-to-face behandelingen op onze locatie aan te bieden. Ons doel is om de behandelingen zoveel mogelijk en zo lang mogelijk op deze manier te geven. We zullen de adviezen van het RIVM blijven waarnemen. Daarom zullen onze behandelaren géén handen schudden en ten allen tijde 1,5 meter afstand houden. Voor kwetsbare patiënten is het echter raadzaam dat de behandeling voorlopig nog even op afstand blijft doorgaan. Als u tot de risicogroep behoort, adviseren wij u om dit tijdig door te geven aan onze receptie.

Wij stellen het dragen van een mondmasker verplicht voor iedereen. Onze consulten gaan in principe gewoon door als face-to-face contacten (conform de richtlijnen van de NVvP), tenzij de patient aangeeft om liever telefonisch contact te hebben (of via beeldbellen).

Als u, of een huisgenoot, klachten heeft, zoals kortademigheid, koorts, hoesten, vermoeidheid, hoofdpijn of andere klachten die mogelijk op COVID-19 kunnen duiden, dient u dit zo snel mogelijk onze receptie kenbaar te maken. Uw afspraak zal dan omgezet worden in een telefonisch consult of via beeldbellen plaatsvinden, tenzij u hiertoe niet in staat bent wegens gezondheidsklachten. Het is van belang dat instructies van medewerkers van Sanctuary Kliniek worden opgevolgd.

We blijven de adviezen van het RIVM nauwlettend volgen en we rekenen op uw medewerking. We verzoeken u om alléén naar de afspraken te komen (kinderen tot 12 onder begeleiding van maximaal één ouder) en aanwijzingen van ons personeel te volgen. Als u na uw afspraak nog een vraag heeft voor onze receptie, kunt u beter hen op een later tijdstip bellen via ons algemeen nummer of een email sturen naar zorgadministratie@sanctuarykliniek.nl.